Szezonális információk, emlékeztetők

FYPRYST ŐSSZEL IS 2015-09-23

A KULLANCS SZEZON MÉG TART!
Kedves Gazdik!
Az ősz beálltával közel sincs vége a kullancs és bolha szezonnak. 
Az elővigyázatosság a legfontosabb, ezért gondoskodj te is kedvenced védelméről az őszi szezonban is! 

Vásárolj bármilyen Fypryst rácsepegtető oldatot kutyádnak és/vagy cicádnak, és megajándékozunk egy prémium jutalomfalattal.

 


Bővebben

Kedves Gazdik!

Az EB OVO egyesület közzétette az idei évre vonatkozó "kutyás" strandok listáját.

Ha vízhez mentek a kutyussal, a szabályokat feltétlenül tartsátok be és szerezzetek be a kutyusnak egy jó kis vízi játékot is.

Igazi strapabíró vízi játék: http://www.happypet.hu/products/13167-kong-aqua

forrás: https://www.facebook.com/EBOVO


Bővebben

Pesterzsébeti Gazdik figyelem!

Ebösszeírás a kerületben! Aki elmulasztja, pénzbírsággal sújtják!

A kutyatulajdonosoknak 2015. március 31-éig kell bejelenteni négylábúikat. Az ehhez szükséges formanyomtatvány 2015. február 1-jétől lesz elérhető a honlapon. Az űrlapot a Pesterzsébet újság február 24-ei számában is megtalálhatják, kitöltési útmutatóval együtt.

A papír alapú nyomtatványt postai úton a Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébeti Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztályára (1201 Budapest, Kossuth tér 1.) kell majd elküldeni, faxon a 289-2546. számra eljuttatni, vagy személyesen, a polgármesteri hivatal portája mellett kihelyezendő ládába lehet bedobni.


Bővebben

December 22. 2014-12-22

Kedves Gondos Gazdik!

A mai napon pár hasznos tanácsot szeretnénk veletek megosztani az ünnepek előtt, hogy mit NE tegyünk, az ünnepek alatt, ha háziállatot tartunk.

A Karácsony fokozottan veszélyekkel teli időszak kis kedvenceink számára. Gondoljunk bele, mi történik körülöttünk az ünnepek alatt:

Rokonok, barátok jönnek-mennek, zajonganak, pezsgőt bontanak, csomagokat nyitogatnak, közben véletlenül a bejárati ajtót is nyitva hagyják. A kisállatot nem veszik észre, rálépnek, ráülnek, megrúgják. A rokon gyerekek kergetik, felkapják, megszorítják, eldobják, a farkuknál cibálják…

Még ha ezek a veszélyek nem is állnak fenn, még akkor is ott vannak az alábbi tényezők, amikre figyelni kell.

  • A karácsonyfa egy nagy mászóka lehet egy kiscica számár…

Bővebben

Töltés kérem várjon...