Rólunk

Kedves Kisállat-barátok, Kedves Gazdik!

Büszkék vagyunk rá, hogy 2014. nyarán alakult vállalkozásunk 100%-ban magyar, áfa fizető vállalkozás.
Oldalunk megálmodásakor elsődleges célunk az volt, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a kisállattartás örömeire és felelősségére, mindezt széles áruválasztékkal támogatva.
Mint kisállat rajongók, számunkra a legfontosabb, hogy az állatok boldogok legyenek és ennek következményeként a gazdik, családok is. Koncepciónkat úgy építettük fel, hogy végig szem előtt tartottuk a legfontosabb tényezőt, a vásárlók elégedettségét és kényelmét. Éppen ezért oldalunk nem egy egyszerű bevásárló oldal, hanem egy olyan közösségi tér, ahol a gondos gazdik a bevásárlás mellett hasznos információkhoz juthatnak.
Igyekeztünk egy nagy tudástárral rendelkező, kedves, de főleg hasznos oldalt létrehozni, ahol a gazdik nem csak a széles termékválasztékkal találkozhatnak, hanem friss híreket, fontos információkat is megtalálnak egy helyen.
Számunkra nagyon fontos a minőség! Ezért oldalunkon csak és kizárólag szuper prémium és prémium minőségű eledeleket forgalmazunk és törekszünk arra, hogy a felszerelés választékunkban is minél több csúcsminőségű termék szerepeljen.
Úgy gondoljuk, hogy ugyanúgy, ahogy mi is és gyermekeink is, a kisállataink is megérdemlik a minőséget.
Fontos számunkra, hogy felhívjuk az emberek figyelmét, hogy ugyanolyan tudatosan válasszák ki kisállatuk eledelét - figyelembe véve az állat igényeit, ízlését, egészségi állapotát – mint ahogy saját magunknak vagy családunknak választanák. Szeretnénk felhívni a gazdik figyelmét arra is, hogy a szép reklámok és külső mögött nem feltétlenül az rejlik, mint amire számítunk.
Eledeleink mind gondosan összeválogatott, megbízható szuper prémium és prémium minőséget képviselnek. Ezek a termékek nem kaphatók hipermarketekben és nem költenek milliókat a reklámozásukra. Oldalunkon a márka leírásnál minden eledel márkájáról pontos felvilágosítással szolgálunk. Ezek a termékek ugyan drágábbak az átlagos termékeknél, de használatukkal rengeteg pénzt, időt és energiát tudunk spórolni - ha csak az orvosi kezelésekre gondolunk - amik egy jól választott táppal akár megelőzhetők lehettek volna.
Szeretnénk, ha a kisállatok sorsának gondozása közös célunk lenne. Szeretnénk, ha minden kisállat-tartóból tudatos és gondos gazdi válna, ezért ennek elősegítésére olyan hasznos információkat szedtünk össze, amik segítséget nyújthatnak a mindennapokban.
Bárkinek szívesen segítünk a helyes etetés kialakításában. Várjuk kérdéseiteket e-mailben.
Ugyancsak szeretnénk felhívni az emberek figyelmét az elhagyott, kidobott kisállatok sorsára is. Mivel sajnos nem tudunk minden állatot megmenteni – bár csak tehetnénk – szeretnénk, ha mi gazdik segítő kezet nyújtanánk a rászorult kisállatoknak. Üzletünkbe bárki, bármikor elhozhatja a feleslegessé vált kisállatos kiegészítőket, felszereléseket vagy megmaradt eledeleket. Mi minden hónapban gondoskodunk róla, hogy a legrászorulóbb menhelyekhez jussanak az adományok.
PetFinder bilétánkkal pedig az elkóborolt, eltévedt kisállatokon szeretnénk segíteni. Használatukkal segítsetek Ti is, hogy épségben hazajuthassanak!
Kívánunk minden kedves olvasónknak és vásárlónknak jó időtöltést az oldal használata közben és kívánjuk, hogy minden kisállat legyen olyan boldog, mint mi magunk, amikor egy fárasztó nap után hazaérünk és meglátjuk az ajtóban vagy éppen ablakban várakozó kis rajongóinkat.
Végül egy idézet, mely közel áll hozzánk.
"Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, s ezt mondjak: "Az emberektől lopja el az érzéseket, melyeket a kutyáira pazarol! Önző, rideg fráter!" - ne törődj velük. Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot és egy-egy simogatást. Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért, te sétálj csak kutyáddal."
Márai Sándor: Füves könyv
Sok szeretettel a Happy Pet csapata
Happy Pet a gondos gazdik tudatos választása!

Töltés kérem várjon...