Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.690 Ft
Menny.:db
Kép 1/2 - dog-rocks.jpg
Kép 2/2 - DogRocks_2010_1pack.jpg
dog-rocks.jpg
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

DOG ROCKS

5.690 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 101944
Gyártó: Dog Rocks
Elérhetőség: Rendelhető (1-5 nap)
Szállítási díj: 1.080 Ft
Várható szállítás: 2022. november 30.
DOG ROCKS KÖVEK A KIÉGETT GYEPFOLTOK ELLEN

Leírás és Paraméterek

DOG ROCK’S - A KIÉGETT GYEPFOLTOK ELLEN!

TERMÉSZETES ÚTON MEGTISZTÍTJA AZ IVÓVÍZET

A DOG ROCKS bizonyítottan kitűnően előzi meg a foltos gyep kialakulását, melyet a kutya vizeletével okoz. Egyszerűen a kutya ivóvízébe kell helyeznie a köveket és max. két liter vízzel feltölteni.

  • teljesen természetes kőzet, nem tartalmaz vegyszert
  • laboratóriumban tesztelt
  • biztonságos a kutyának
  • nem változtatja meg a vizelet PH értékét, nincs mellékhatása
  • használata egyszerű, két havonta kell cserélni
  • világszerte sikerrel használják

A DOG ROCKS egy vulkáni eredetű paramagnetikus ásvány. Vízbe mártva mágneses mező alakul ki a kőzet körül, amely a vízben található nitrátokat közömbösíti, és így segít megakadályozni a kiégett foltok létrejöttét a gyepen és a cserjéken. Ezeket ugyanis a vizelet magas nitrogen tartalma okozza, amely tömény műtrágyaként hat a növényekre. Gyakorlatilag vízszűrőként működik, így a kutya egészségesebb vizet iszik. Az ivóvízben lévő nitrát vegyületek rontják a vér oxigén szállító képességét, így lakásban élő kutyáknál is érdemes alkalmazni a kutya egészségének védelme érdekében. A kutyának egészségesebb, tisztább vízforrást nyújtunk. 

A kutya vizestáljába helyezett vulkanikus eredetű Dog Rocks leköti a szennyeződéseket, mint amilyenek például a nitrátok. A Dog Rocks 100%-ban természetes eredetű paramagnetikus kő, amelyet a fejlett kertkultúrával rendelkező Angliában is sok ezren használnak már.

- A Dog Rocks nem tartalmaz vegyszert vagy más hatóanyagot
- A Dog Rocks nem változtatja meg a vizelet pH értékét, és nincs semmilyen más mellékhatása sem
- A Dog Rocks egy különleges természetes kő, mely felületaktív potenciálja révén megköti a szennyeződéseket az ivóvízből
- használata egyszerű, két havonta kell cserélni
- A Dog Rocksot már évek óta széles körben használják Ausztráliában és Angliában, nagyon jó tapasztalatokkal. A Dog Rocks természetes eredete miatt nem egyforma méretű köveket tartalmaz, de súlyuk és így hatásuk mindig azonos.

Használati utasítás:
Vegye ki a köveket a csomagolásból és öblítse le. Töltse meg a kutya vizestálját maximum 2 liter vízzel. Tegye a csomagban lévő összes lemosott követ a vizesedénybe.
Cserélje ki a köveket 2 havonta. (Naptárcímke a csomagban.)
Javaslatok a legjobb hatás eléréséhez:
Bizonyosodjon meg róla, hogy a kutya főleg a vizesedényből iszik. Töltse fel a tálat minden este, és cserélje ki teljesen a vizet pár naponta. A maximális hatás eléréséhez jó minőségű tápokat használjon, és csökkentse a vörös húsok mennyiségét a minimumra. Kezdje időben használni a köveket, mert a teljes hatás kialakulásához 5 hét kell.
Ha a kutya kiveszi a köveket a tálból, akkor egy kannát töltsön fel maximum 2 liter vzzel, tegye bele a köveket, és ebből adagolja az ivóvizet. A továbbiakban ugyanúgy járjon el, mint a vizestányérba helyezett kövek esetében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.