Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ODORMUTE

Környezetünk és legfőként ivóvíz készletünk szennyezettségének problémáival nap, mint nap szembesülünk. A szennyező anyagok kijuttatása ipari és kommunális szinten egyaránt napi életünk része. Sokszor saját házunk táján is alkalmazunk felesleges kemikáliákat, amik terhelik környezetünket. Gondoljunk a zuhany-, vagy mosogatólefolyóknál használt tisztítószerekre vagy egy egyszerű hipóoldatos felületkezelésre, amivel nem feltétlenül garantált a szag megszüntetése. Az Odormute™ készítmények alternatív vagy egyedüli megoldást nyújthatnak. Odormute™ a szag forrását szünteti meg a szagot előidéző molekulák lebontásával.

Az Odormute™ enzim és baktérium készítmények a szag forrásával kapcsolatba lépve megoldást kínálnak a természetes eredetű szagok megszüntetésére, ellentétben az olyan illatosító szerekkel, melyek a szagok forrását nem képesek megszüntetni hanem csak maszkírozzák. Az alkalmazási terület végtelen, hisz bármilyen természetes eredetű szagot felszámol az Odormute™ formula. Hatóanyagának köszönhetően a természetes enzimek közreműködésével a szagok megszűnnek, anélkül, hogy bármilyen élő szervezetet károsítanának.

Az enzimek természetesen előforduló molekulák, melyek fontos szerepet töltenek be az élő szervezetek biológiai egyensúlyában, a lebontási folyamatokban. Bármilyen felületen alkalmazható a készítmény betontól a szőnyegig. Az anyag nedvszívóképességén múlik, hogy milyen mélyre hatol a szag forrása.

Ken és June Etter találta fel az Odormute™-ot a Ryter cégnél az USA-ban. 1957 óta úttörőként állítottak elő enzim és baktérium készítményeket a mai napig is ugyan arra a célra és alkalmazásra. Hueter Toledo, mint a mai gyártó cég célja hasonlóképpen ugyan az, mint elődjé volt, hogy magas szinvonalú termékeket állítson elő a minden napi problémákra.

A jelenleg is gyártott termékek sok éves kutató és elemző munka gyümölcsei.

image1

A Hueter Toledo készítmények mind veszélytelenek az emberi, állati, növényi szervezetekre. Nem toxikusak, nem maró hatásúak. 

Az Odormute™ formulák természetes enzimek, baktérium készítmények, amik kémiai lebontó folyamataival szüntetik meg a szagokat és annak forrását. 

A gyártó honlapját itt tekintheti meg: www.odormute.com 

Az Odormute™ készítmények jellemzői:

  • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik
  • természetes összetevőkből áll
  • biztonságos
  • nem mérgező
  • nem maró hatású
  • nem veszélyes
  • könnyű használni
  • gyorsan és biztonságosan szünteti meg a legkellemetlenebb szagokat

Termék szűrés

Gyártó
Ár
-
Rendezés: