Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PettBull

„assoc. Prof.Dr. Juhász Csaba vagyok. Állatorvosként végeztem 1989 -ben Budapesten. 1990 óta kisállatpraxissal és sebészettel foglalkozom. Évek óta érdekel az ImmiVet Béta 1,3 -1,6 Glükán különleges egészséget támogató hatása. Tanulmányoztam az erről szóló tudományos irodalmat. Magam is végeztem kísérleti kutatásokat a hatóanyaggal, melynek kiváló eredményét tudományos szaklapban publikáltuk(http://www.biomedcentral.com/1746-6148/10/276).
Munkámnak köszönhetően az utóbbi 25 évben megtapasztaltam mennyire megváltozott a tulajdonosok etetési szokása kutyáik és macskáik táplálásánál. Sajnos ennek köszönhetően egyre gyakrabban fordulnak elő olyan betegségek a praxisokban, amelyek egyértelműen a helytelen táplálékoknak köszönhetők az állatoknál. Az utóbbi évtizedekben jelentősen növekedett a daganatos, emésztő-, kiválasztószervi és keringési megbetegedések valamint az allergiás esetek száma kedvtelésből tartott állatainknál. Ennek egyik fő oka, a helytelen természetestől eltérő táplálásuk. Húsevő kedvenceiknek nem az ő emésztőcsatornájuknak megfelelő összetételű eleséget biztosítanak gazdáik. Ráadásul nagy részük a gyártástechnológiának köszönhetően mesterséges adalékot, mesterséges színezéket, mesterséges tartósítószereket, mesterséges antioxidánsokat, génmanipulált fehérjéket, glutént, cukrot tartalmaz, melyek eredetileg ragadozó szervezetük számára terhelést jelentenek. Az utóbbi harminc évben a kényelmi és gazdasági szempontoknak megfelelő termékeket fejlesztettek a gyártók. Ennek következtében megjelentek azok a betegségek kutyáinknál és macskáinknál amelyek egyértelműen a helytelen táplálásukra vezethetők vissza.
Mivel nem tudtam ajánlani nyugodt lelkiismerettel olyan takarmányt a kutya-, macskatulajdonosoknak, ami minden szakmai szempontból kifogástalan lenne, ezért a nemzetközi állateledel gyártás legkíválóbb szakemberével Borsfai Csaba kollégámmal kifejlesztettük a PettBull® termékcsaládot, ahol az volt az elsődleges cél, hogy az összes benne lévő összetevő funkcionálisan a cél állatfajok egészségét messzemenően támogassa. Termékeink nem tartalmazhatnak: glutént, génmanipulált fehérjéket, szóját, cukrot, mesterséges adalékot, mesterséges antioxidánsokat, mesterséges tartósítószereket, és mesterséges szinezéket! A felhasznált legjobb minőségű emberi fogyasztásra alkalmas minőségi friss hús alapanyagaink nem lehetnek allergén hatásúak. Kedvtelésből tartott állatainknál is, az emberekhez hasonlóan a táplálékkal tudjuk leginkább megóvni egészségüket. Helyes takarmányozással megelőzhetjük a betegségek, daganatok, allergiás tünetek kialakulását, emésztési, kiválasztási, keringési panaszaik csak idősebb korban fognak jelentkezni, sőt a már egészségkárosodásos tüneteket is pozitív irányba tudjuk befolyásolni! A helyes takarmányozásuknak és az ImmiVet Béta 1-3,1-6 Glükánnak köszönhetően meghosszabbíthatjuk kedvenceink élettartamát, ráadásul megfelelő életminőségben!” 

assoc. Prof. Dr. Juhász Csaba
(állatorvos) 
R&D Director PettBull® Kft

Termék szűrés

Gyártó
Ár
-
Rendezés: