Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RINTI

A kutya természeténél fogva húsevő. Az eredeti zsákmánya az izom mellett belsőségeket is tartalmaz, pl. májat, gyomrot és tüdőt, valamint húsokat. A RINTI Kennerfleisch olyan húseledel, amely megfelel a zsákmányállatból származó eredeti tápláléknak. Természetes húsdarabokban gazdag, kiegyensúlyozott arányban egészítik ki vitaminok és ásványi anyagok.

Elegendő nedvesség. A kutya táplálékához szükséges nedvesség bevitelét a húsétel jelentősen segíti, mivel a húsétel az eredeti zsákmányállathoz hasonló nedvességtartalmú (kb. 70%). A szárazeledelből ezzel szemben a gyártás közben kivonódik a nedvesség, úgyhogy a kutyának emiatt többet kell innia.

A kutya nem eszik magvakat.  A kutyának nincs szüksége gabonára és szénhidrátokra. A kutya emésztése lényegében a gyomorban és a vékonybélben zajlik.

A RINTI Kennerfleisch akár 50%-kal kiadósabb más konzervekhez képest. A RINTI biztosan drágább, mint más kutyakonzerv, de kiadóssága miatt a kutyának kevesebb húsételre van szüksége szükségletei fedezéséhez és az emésztőrendszerét is kevésbé terheli meg a kevesebb táplálék elfogyasztásával.

Termék szűrés

Gyártó
Ár
-
Rendezés: