Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kedves Kisállat-barátok, Kedves Gazdik!

Mint kisállat rajongók, számunkra nagyon fontos, hogy az állatok boldogok legyenek és ennek következményeként a gazdik, családok is. Oldalunk kialakításakor igyekeztünk egy nagy tudástárral rendelkező, kedves, de főleg hasznos oldalt létrehozni, ahol a gazdik nem csak az igényes termékválasztékkal találkozhatnak, hanem friss híreket, fontos információkat is megtalálnak egy helyen.

Szeretnénk, ha a kisállatok sorsának gondozása közös célunk lenne. Szeretnénk, ha minden kisállat-tartóból tudatos és gondos gazdi válna, ezért ennek elősegítésére olyan hasznos információkat szedtünk össze, amik segítséget nyújthatnak a mindennapokban. 

Úgy gondoljuk, hogy, ahogy mi is és gyermekeink is, a kisállataink is megérdemlik a minőséget. Fontos számunkra, hogy felhívjuk az emberek figyelmét, hogy ugyanolyan tudatosan válasszák ki kisállatuk eledelét - figyelembe véve az állat igényeit, ízlését, egészségi állapotát - mint ahogy saját magunknak vagy családunknak választanák. 

Ezért oldalunkon kizárólag szuper prémium és prémium minőségű eledeleket forgalmazunk és törekszünk arra, hogy a felszerelés választékunkban is minél több csúcsminőségű termék szerepeljen.

Szeretnénk felhívni a gazdik figyelmét arra is, hogy a szép reklámok és külső mögött nem feltétlenül az rejlik, mint amire számítunk. Eledeleink mind gondosan összeválogatott, megbízható szuper prémium és prémium minőséget képviselnek. Ezek a termékek nem kaphatók hipermarketekben és nem költenek milliókat a reklámozásukra. 

Kívánunk minden kedves olvasónknak és vásárlónknak jó időtöltést az oldal használata közben és kívánjuk, hogy minden kisállat legyen olyan boldog, mint mi magunk, amikor egy fárasztó nap után hazaérünk és meglátjuk az ajtóban vagy éppen ablakban várakozó kis rajongóinkat.

Sok szeretettel a Happy Pet csapata