Kedves Kisállat-barátok, Kedves Gazdik!


Mint kisállat rajongók, számunkra nagyon fontos, hogy az állatok boldogok legyenek és ennek következményeként a gazdik, családok is. Oldalunk kialakításakor igyekeztünk egy nagy tudástárral rendelkező, kedves, de főleg hasznos oldalt létrehozni, ahol a gazdik fontos információkat találnak, legyen szó állatetetésről vagy tartásról.

Szeretnénk, ha a kisállatok sorsának gondozása közös célunk lenne. Szeretnénk, ha minden kisállat-tartóból tudatos és gondos gazdi válna, ezért ennek elősegítésére olyan hasznos információkat szedtünk össze, amik segítséget nyújthatnak a mindennapokban. 

Úgy gondoljuk, hogy, ahogy mi is és gyermekeink is, a kisállataink is megérdemlik a minőséget. Fontos számunkra, hogy felhívjuk az emberek figyelmét, hogy ugyanolyan tudatosan válasszák ki kisállatuk eledelét - figyelembe véve az állat igényeit, ízlését, egészségi állapotát - mint ahogy saját magunknak vagy családunknak választanák. 

Ezért üzleteinkben kizárólag prémium eledeleket és gyógytápokat forgalmazunk és törekszünk arra, hogy a felszerelés választékunkban is minél több magas minőségű termék szerepeljen.

Szeretnénk felhívni a gazdik figyelmét arra is, hogy a szép reklámok és külső mögött nem feltétlenül az rejlik, mint amire számítunk. Eledeleink mind gondosan összeválogatott, megbízható szuper prémium és prémium minőséget képviselnek. Ezek a termékek nem kaphatók hipermarketekben és nem költenek milliókat a reklámozásukra. 

Kívánunk minden kedves olvasónknak és vásárlónknak jó időtöltést az oldal használata közben és kívánjuk, hogy minden kisállat legyen olyan boldog, mint mi magunk, amikor egy fárasztó nap után hazaérünk és meglátjuk az ajtóban vagy éppen ablakban várakozó kis rajongóinkat.

Sok szeretettel a Happy Pet csapata


"Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, s ezt mondjak: "Az emberektől lopja el az érzéseket, melyeket a kutyáira pazarol! Önző, rideg fráter!" - ne törődj velük. Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot és egy-egy simogatást. Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért, te sétálj csak kutyáddal."

Márai Sándor: Füves könyv